Γυάλισμα Μαρμάρων Κοτίδης

Αγαπητέ επισκέπτη,

Η εταιρία γυαλίσματος μαρμάρων Κοτίδης δραστηριοποιείται στο χώρο της κρυσταλλοποίησης και της αδιαβροχοποίησης μαρμάρων  με διαμαντομηχανές 5ης γενιάς εδώ και μια δεκαετία.

Στόχος της εταιρίας μας είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες. Πιστεύουμε οτι η καλή δουλειά αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση της επιχείρησης μας. Γι' αυτό και συνεχώς βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας επενδύοντας σε νέο σύγχρονο εξοπλισμό και παρακολουθώντας σεμινάρια έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ότι καλύτερο έχει να δώσει η σύγχρονη τεχνολογία στην αδιαβροχοποίηση και κρυσταλλοποίηση μαρμάρων με διαμαντομηχανή 5ης γενιάς.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σας παρακαλούμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα δούμε τον χώρο σας και θα βρούμε τη καλύτερη λύση για την περίπτωση σας, σεβόμενοι τα συμφωνηθέντα χρονικά όρια.

Παρά την υψηλή ποιότητα αποτελέσματος διατηρούμε τις τιμές μας σε χαμηλό επίπεδο. Χάρη στις καινούριες μηχανές γυαλίσματος, μπορούμε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε συντομότερο χρόνο. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να διατηρούμε τις τιμές μας μειωμένες. Επίσης χάρη στον εξοπλισμό που διαθέτει η εταιρία μας μπορούμε και αναλαμβάνουμε μεγάλα έργα όπως για παράδειγμα, το ξενοδοχείο Πόρτο Καρράς το 2008.

Με εκτίμηση
κος Κ. Κοτίδης

 

 

Γυάλισμα μαρμάρων στο Βελλίδειο Θεσσαλονίκης

Dim lights Embed Embed this video on your site

Γυαλισμα μαρμαρων στο Πόρτο Καράς το 2014 - Χρήση διαμαντομηχανών 5ης γενιάς, τελευταίας τεχνολογίας

Dim lights Embed Embed this video on your site

Dim lights Embed Embed this video on your site

Γυαλισμα μαρμαρων στο Πόρτο Καράς το 2009 - Χρήση διαμαντομηχανών 5ης γενιάς, τελευταίας τεχνολογίας

Dim lights Embed Embed this video on your site

Last modified on Σάββατο, 30 Ιανουάριος 2021 10:56